Välkommen till Winemarket!

Äntligen är det dags. Efter månader av förberedelser så lanserar vi marknadsplatsen winemarket.se. Det här är platsen för dig som är nyfiken på innehåll. Innehåll i fråga om spännande historier från ovanligt bra vinproducenter och innehåll i flaskan.

Winemarket kombinerar en aktiv hemsida med ett nytt provningskoncept; Winemarket Prova! Vad vi gör är att vi besöker en ny svensk stad varje månad (förutom under december och sommarsemestern då vi tror att annat lockar). På det sättet finns vi nära dig både på nätet och med våra provningar. Du kan läsa mer om Winemarket Prova! här på webben.

Vi börjar med att lansera 15 viner under oktober månad. Du beställer tryggt och enkelt via Systembolaget. Våra viner kostar från 99 kr och uppåt. Varför det? Jo, för det finns redan massor av prisvärda alternativ på hyllan hos Systembolaget. Men Winemarket vill erbjuda mer bredd över hundralappen. Ja, ni förstår säkert. För du är ju en vinälskare som inte nöjer dig med basutbudet.  Jag hoppas att ni hittar många nya favoriter i sortimentet!