Välkommen tillbaka!

Välkommen tillbaka till winemarket.se efter helgen eller efter ditt senaste besök. Det är roligt att se att våra besökare stannar länge på vår sida och att de dessutom i väldigt hög utsträckning kommer tillbaka snart igen. Winemarkets fokus på innehåll tror jag betalar sig. Jag vill att en beställning hos Winemarket ska kännas som mer än ”bara ett köp”. Vill du bara göra ett köp kan du kliva in i vilken Systembolagsbutik som helst och plocka något från hyllan.

Vårt mest beställda vin är Crémant Camille Braun tätt följt av Brigaldaras Ripasso. Vi har under de senaste veckorna haft närmare 2000 besök på winemarket.se och vi har levererat varor till allt ifrån Lyckselse till Vällingby. Och det är ju precis vår tanke. Ta köpupplevelsen i den mån vi kan ut till kunden. Antingen via hemsidan eller med ett besök av provningskonceptet Winemarket Prova! Den 17 november besöker vi Sundsvall. I december gör vi ett litet uppehåll eftersom vi tror att du har mycket annat att göra då. Men i januari så åker vi till Göteborg. Välkomna!