Tack Sundsvall!

Jag älskar våra konceptprovningar med Winemarket Prova! Uppladdningen, stämningen, alla förväntansfulla besökare. I lördags besökte vi Sundsvall och anrika Hotell Knaust. Fullt med folk och ett otroligt positivt gensvar för vårt koncept Winemarket Prova!

Det kan verka självklart, men alla hade nog inte insett hur enket det är att beställa vin ur beställningssortimentet. Och vår service med att komma ut i landet och låta kunderna prova vinerna innan beställning går verkliget hem! Riktigt roligt. Det har hela tiden varit vår vision.

Om jag får kora några vinnare ur sortimentet som Sunsdvallsborna verkarde uppskatta särskilt mycket så blir det Romain Bouchard’s otroliga Chablisviner samt Amarone Classico från Brigaldara. Som vanligt kammade även vår Crémant hem många poäng.

I januari besöker vi bland annat Göteborg. Vart åker vi i februari tro?