Nytt år, nya möjligheter

2013. Det blir nog ett bra år. Hoppas jag. Världen har det lite knöligt. Finanskrisen sätter käppar i hjulet för kalaset. Samtidigt kan man inte bara ge upp. Som liten entreprenör är det bara att jobba på och följa sin vision.

Visionen ja. Bara bättre viner (ett relativt begrepp…), större urval, hela berättelsen. Växa med omsorg. Närhet till kunden. Ta sortimentet till kunden genom vårt provningskoncept Winemarket Prova!

Det är ju så enkelt att beställa genom Systembolaget! Tryggt, snabbt, lagligt. Perfekt.

Winemarket har redan lanserat ett trettiotal viner och fler blir det. Inte bara det. I mars lanserar vi en så kallad craft beer från Colorado i USA. På burk. Det ni.

DU har ett enormt utbud av viner på den svenska marknaden. Många bra, några sämre. Vi vaskar fram godsakerna och berättar hela historien. DU vet vad kvalitet är när du ser det och DU köper inte vad som helst. DU vill kunna lita på din vinhandlare. Ja, det är i alla fall vad jag har lärt mig om mina kunder under de första tre månaderna av en otrolig resa.