Tack Göteborg

Nästan 50 personer besökte Winemarket Prova! i Göteborg under lördagen. På Valands klassiska festvåning surrades det flitigt kring vin och smakpreferenser. Riktigt roligt var att det visade sig att ett flertal gäster redan var nöja kunder till Winemarket men som var på sitt första Winemarket Prova!

Nästa månad är det dags för Norrköping. Känner du någon där? Tipsa om att vi är på väg!

Som vanligt tar jag mig friheten att kora några vinnare ur sortimentet som Göteborgspubliken verkade uppskatta särskilt. Champagne Serge Mathieu Brut Prestige kammade hem många positiva omdömen med sin oblyga och generösa stil. Vansha White fortsatte sitt segertåg och ja, gissa rödvinet? Just det, Byron Pinot Noir. Det verkar som om den går hem överallt.

Tack igen som alla som kom. Vi ses snart igen!

IMG_1738