Tack Stockholm!

Månadens Winemarket Prova! hölls i lördags i Stockholm. Välbesökt och med en härlig stämning som vanligt. De klassiska inramning på vinkällaren Grappe gjorde sitt. Som vanligt korar vi några besökarfavoriter från provningen. Denna gång hade vi med oss ett flertal nyheter och dessutom smyglanserade vi våra nya öl från Crazy Mountain Brewery. Det går inte att ta mista på hur populär denna öltyp blivit. Ale åt alla!

Alla våra bubbel fick mycket uppmärksamhet, men måste jag välja ett enda så blir det nog Brut Select från Serge Mathieu. En trevlig kombination av kraft och finess. På den vita sidan tror jag nog att Byron Santa Barbara Chardonnay tog hem dagens vinst. Av de röda skulle jag nog säga att Brigaldaras Ripasso var mest populär även om konkurrensen var hård.

Tack igen till alla besökare. Vi ses snart igen!

 

IMG_1146