Winemarket -redan 6 månader av nytänkade

Det har redan gått 6 månader sedan Winemarket lanserade sitt nytänkande koncept med monopolanpassad onlineförsäljning och provningsturnén Winemarket Prova! Tillsammans med en daglig närvaro i sociala medier och en aktiv nyhetsblogg låter vi våra kunder komma in bakom kulisserna och bli en del av Winemarkets resa.

Kvalitet kostar, men behöver inte vara jättedyrt. Med Winemarket Prova har vi träffat fler hundra människor som hittat nya favoriter innan de beställt vin. Allt ifrån våra prisvärda viner för 99 kr till Champagne och Amarone. Vi säljer pyttesmå partier av okända juveler men även viner från lite större producenter så att du ska kunna få tag på dina favoriter om och om igen.

Hemsidan kommer att fortsätta att utvecklas. Allt för att du ska få en så bra köpupplevelse som möjligt. Det råder inte brist på idéer hos Winemarket, snarare brist på tid att hinna förverkliga alla roliga projekt.

Winemarket letar upp nya stjärnor på vinhimlen och tar ner dem till dig. Tack för att du hänger med på vår resa!

Staffan_004