Välbesökt vinmässa för kräsna

I lördags ställde Winemarket ut på minimässan med finewines.se i Stockholm. En handfull importörer och näthandlare var närvarande med en hel rad imponerande viner. En kul och lite nyskapande lösning från grundarna till www.finewines.se.

Winemarket ställde ut elva viner, och visst är det så att vi själva tycker att vi har bra viner, men trots det var vi överväldigade över gensvaret på det som vi serverade. Riktigt roligt eftersom vi anstränger oss till det yttersta med att hitta riktigt intressanta viner till ett bra pris.

DSC_0592

Våra Champagnehus Serge Mathieu och Louis Barthélémy gick verkligen hem och Serge Mathieu har redan omnämnts i två artiklar; en i Allt om Mat och en i Helsingborgs Dagblad.

Som vanligt gick guldmedaljören Byron Santa Barbara Pinot Noir hem i alla läger. Helt otroligt faktiskt att ett vin kan passa så många olika smaker.

Vi tackar arrangörerna ännu en gång och hoppas att en ny mässa snart dyker upp. Vi kommer!

Nedan ser ni de viner som ställdes ut under lördagen.