Äntligen lanserar vi Crazy Mountain Brewery!

Ölintresset växer så att det knakar i Sverige, och små bryggerier dyker upp lite här och var. Få saker är hetare just nu än amerikansk ”craft beer” på burk! De amerikanska bryggerierna ligger verkligen i framkant när det gäller denna kategori av småskalig kvalitetsöl.

CMB_Kevin3

Crazy Mountain Brewery ligger nära Vail i Colorado. Ägarparet Kevin och Marisa driver bryggeriet med ett stort hjärta och med ett stort engagemang för olika miljöprojekt i dalen.

I filmen berättar Kevin mer om bryggeriet och hur det hjälper lokala organisationer att nå ut.

Winemarket börjar med att lansera en Amber Ale och en Pale Ale. Båda görs i en stil som ofta tilltalar både ölkännare och den vanliga öldrickaren. Smakrik, välhumlad men inte med alltför tung bitterhet. Att sedan burkarna har ovanligt snygg design gör inte det hela sämre!

Du beställer ölet via Systembolagets beställningssortiment och minsta order är ett kolli, dvs 24 st burkar. Vi kommer även att hålla er uppdaterade på Facebook kring vilka restauranger som tar in ölet.

Hoppas att ni blir lika förtjusta som vi!