Hartford -Zinfandel 2.0

Du gillar bra viner. Du gillar kanske amerikanska viner. Du gillar Zinfandel. Kanske på grund av smaken, kanske på grund av den så ofta generösa fruktigheten.

Gillar du Zin så kanske det är dags att utmana dig själv på riktigt. För vad händer egentligen när en producent bestämmer sig för att göra sval Zin från sina bästa vingårdslägen i Sonoma Valley? Inte bara det, vinerna görs på samma sätt som de gör sin Pinot Noir. Fortfarande klart fruktdriven och kraftfull, men med en elegans som du förmodligen inte sett förut.

Pinot Noir, men Zinfandel. Typ.

2013-05-08 18.49.35

Don Hartford och Jennifer Jackson Hartford satte igång sin egen vinproduktion så sent som 1994. Med fokus på småskalig produktion i svala lägen gör de hyllade viner på Chardonnay, Pinot Noir och Zinfandel.

AboutUs_DH

Sonoma County är ett fascinerande område med små dalar och fickor med unika klimat. Vackert, gästvänligt och väl värt ett besök!

Endast 120 flaskor.