Ett år av nytänkande

Winemarket fyller ett år i oktober. För bara ett år sedan började Winemarket sälja ett noga utvalt sortiment av viner. Viner med en historia. Viner med hög kvalitet. Bara de bästa vinerna? Nej, det finns givetvis mängder av bra viner. Men vad gjorde vi annorlunda? Vi utgick från din köpupplevelse, din nyfikenhet och skapade massor av intressant innehåll i text, bild och film.

Efter ett år så vet vi att du bryr dig om vad du dricker. Du kanske inte är expert, men du förstår kvalitet när du ser det.  Och du vill ha en vinhandlare som du kan lita på. Om och om igen.

I december har Winemarket hela 7 produkter listade i det ordinarie sortimentet.  3 stycken har vunnit offertförfrågningar från Systembolaget på grund av sin kvalitet och resten har kvalat in för att de haft en historia att berätta. En riktig historia.

Tack alla ni som varit med oss sedan starten. Nära och kära, investerare , Facebook-fans och alla som köpt våra produkter. Sagan om Winemarket har bara börjat.

Tack!

Hälsar vännerna på Winemarket.

haute_resolution_saphir