God Jul önskar Winemarket

Jul och nyår närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags för Winemarket att summera 2013. Det har varit ett spännande år med fler framgångar än väntat och vi har en hel rad riktigt spännande projekt planerade för 2014. Det blir fortsatt en hel del aktivitet kring succén Brigaldara från Veneto, nyheten Gemtree från Australien och pinot noir-specialisten Byron från Kalifornien.

Vårt försenade öl från Colorado lanseras precis före nyåret i butik. Crazy Mountain Brewery exporteras för första gången utanför USA och det blir Mountain Livin’ Pale Ale som får stå för introduktionen. Ett öl som verkligen ligger i tiden med sin snyggt formgivna aluminiumburk och välbryggda innehåll. Det blir mer om Crazy Mountain i ett senare inlägg.

Mountain Livin_fireworks
Winemarket kommer att fortsätta utmana med sitt fokus på innehåll, innehåll och innehåll. För det har vi lärt oss. DU tycker att innehållet räknas och DU förstår kvalitet när du ser det. Tack för det.

Det börjar bli osäkert att hinna få levereans av en beställningsvara, så inför julhelgen är det våra produkter på butikshyllan som gäller. Vi har 5 stycken viner och 3 öl i fast sortiment i olika prislägen. Du ser dem här under.

Flertalet har fått fina omdömen i blog och press. Det är så klart väldigt roligt för oss som ständigt letar efter nya intressanta varumräken att introducera i Sverige. Som vanligt är du mer än välkommen att betygsätta och kommentera våra produkter på hemsidan.

Vi önskar dig en rikigt God Jul!

Staffan
Julia
Helena
Martina