Nytt år nya viner!

Året rivstartar som vanligt och innan man vet ordet av så har vi nått slutet av januari. Winemarket kommer att lansera en mängd nyheter under våren, inte minst när det gäller toppviner från USA och Italien. Redan nu kan vi också berätta att vår nylansering Gemtree Bloodstone Shiraz kommer att få sällskap i den australiensiska hyllan i juni. Gemtree Cinnabar GSM är ytterligare ett maffigt vin från vår ekologiska producent på druvorna Grenache, Syrah och Mourvèdre. Riktigt roligt! Dessutom tar vi in två exklusiva viner från Gemtree i beställningssortimentet; Uncut Shiraz och The Phantom. Två spännande viner från den karismatiske vinmakaren Mike Brown.

Inte bara det! Det står också klart att Winemarket får representera en anrik producent i Moseldalen. Friedrich Wilhelm Gymnasium har varit i farten sedan 1561, och eftersom vi saknat en bra Riesling i sortimentet så är vi extra glada. Vi berättar mer om denna producent och alla andra nyheter inom kort.

Vi ser fram emot vinåret 2014. Det hoppas vi att ni också gör!

accueil_01