Exklusivt parti från Brigaldara

Amarone-riservaVi har fått in ett exklusivt parti Amarone Riserva 2007 från Brigaldara. Detta är Brigaldaras toppvin, gjort på druvor från enbart de bästa vingårdarna på egendomen. 2007 är den första årgången av vinet och den har fått 3 glas, Tre Bicchieri, i Gambero Rosso. Wine Advocate gav årgången 95+ och skrev:

”The beautiful 2007 Amarone della Valpolicella Riserva San Floriano already shows the sheer magic of bottle-aging with touches of leather, spice and dried fruit that play perfectly off one another. The wine is so incredibly lively and bright in the mouth: it is teaming with vitality and energy. Dark notes of tar and resin make appropriate background tones. This is a masterpiece Amarone that still has a long way to go.” – Wine Advocate, november 2013

Vinet säljs genom privatimport på Systembolaget men du behöver inte lägga någon handpenning eftersom Winemarket garanterar eventuella returer. 

Tillgången är begränsad så det är först till kvarn som gäller!

Ange artikelnummer: WMIT001 när du beställer
Pris: 750 kr

Till privatimportblanketten