En ny säsong med Winemarket

Arbetsplatserna fylls sakteligen på igen efter en otroligt varm sommar. Kanske lockar nu kontorets svalkande luftkonditionering och lite bekanta vardagsrutiner. På Winemarket ser vi fram emot ytterligare en spännande säsong med intressanta nyheter. Från starten 2012 har vi växt i en otrolig fart och förhoppningsvis kan vi fortsätta att vara vinhandlaren som bryter ny mark. Under hösten blir det nya viner från Kleine Zalze i Sydafrika och Tenuta di Arceno i Toscana samt öl från Crazy Mountain Brewery i Colorado. Utöver det blir det så klart alltid lite överraskningar på den exklusiva sidan från bland annat USA och Frankrike.

Chilhue-vinedo17

 

Precis före semestern tog Winemarket över distributionen av det chilienska vinhuset Arboleda. Du har väl inte missat att beställa dessa svala och eleganta viner? Det här är viner som överraska de flesta. Inte minst med tanke på priset.

Vi på Winemarket önskar alla en härlig mat & vinhöst!