Vi firar 2 år!

I oktober fyller Winemarket fyller 2 år och under dessa år har vi vuxit från en nytänkande uppstickare till en etablerad nytänkare. Bara för att vi växer vill vi inte sluta med det som gör Winemarket unikt. Vi fortsätter att berätta historien bakom vinerna, vi fortsätter att vara innovativa och nyfikna på riktigt bra viner. För vi vet att ni, våra kunder, tycker att innehållet räknas.

Vi har vuxit i en otrolig fart och med tillskottet av sydafrikanska Kleine Zalze, exklusiva tilldelningar från runtom i världen och alla intressanta producenter har vi en spännande tid framför oss! Idag har vi flera viner och även öl på hyllan i det fasta sortimentet, men vi arbetar även ständigt med att introducera nya, spännande viner och öl i beställningssortimentet.

I dagarna passerade vi hela 7000 följare på Facebook vilket är riktigt roligt!

Tack!

Hälsar vännerna på Winemarket

bottles_glass