Världspremiär! – Foot of Africa Rosé

Ett av landets mest populära vinvarumärken lanserar äntligen sin efterlängtade rosé i beställningssortimentet. Efter den enorma succén med Foot of Africa Chenin Blanc och Foot of Africa Shiraz Viognier känns lanseringen av en rosé närmast självklar.DSC_9643_web

Vinet är trendriktigt ljusrosa, friskt och fullt med smak av röda bär. Foot of Africa Shiraz Cabernet Sauvignon Rosé fungerar till många maträtter – året om! Varför bara dricka rosé på sommaren när Foot of Africa Rosé fungerar till såväl sushi och buffé som till husman?

Anders Fagerström håller med. Han listar Foot of Africa Rosé som ett guldkorn i vinets skattkammare och säger: ”Strunt i att det är höst – till hämtmaten från sushistället är detta ett perfekt sällskap!” Sydsvenskan 15 oktober 2014

NV4A7144

Flaskorna levereras i en exklusiv rosa trälåda när du beställer 6 flaskor! Gäller så långt lagret räcker.