Goda drycker i jul

Julen närmar sig med stormsteg och kanske börjar du fundera över mat och dryck? På julbordet samsas en mängd olika smaker och då kan det behövas lite olika sorters dryck för att få till den bästa kombinationen. Vi tipsar här om några av våra favoriter ur beställningssortimentet.

Sill, kött, ostar.. Öl passar det mesta och nyheten Old Soul kan du dricka till nästan allt. Vill du ha ett vitt vin är Fritz Willi Riesling ett allsidigt vin som funkar till fiskrätter, ostar och mycket mer. Rosévinet ska man inte räkna bort, det passar alldeles utmärkt till många rätter på julbordet och Foot of Africa Rosé är ett utmärkt matvin. Till fågel, kött och även goda ostar kan vi rekommendera en elegant Pinot Noir från Santa Barbara, Byron Pinot Noir.

Beställ dina drycker i god tid så att din beställning hinner fram innan jul.