Ett gott år

Årets sista dagar närmar sig och för många innebär det lite välförtjänt ledighet efter en lång höst. Winemarket kan blicka tillbaka på 2014 som ett händelserikt år. Nya producenter och produkter, en ny hemsida och en fantastisk dialog med våra kunder. Oavsett om vi träffat er på en vinmässa, en sluten vinprovning eller via våra sociala medier så har det varit en glädje.

Oavsett om du velat köpa en flaska Vérité för 2900 kr eller en burk öl för 24,90, så vet vi att du uppskattar hög kvalitet oavsett prisklass. För det är lite vad det handlar om; rätt kvalitet för rätt tillfälle.

Under 2015 träffar du oss som vanligt på olika vinmässor och event runt om i landet. Inte minst kan du besöka oss i den virtuella världen, där vi kommer att satsa ännu mer på vår Playkanal och på den allmänna besöksupplevelsen. Eller som vi brukar säga – När innehållet räknas.

Jag passar på att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Samtidigt passar jag på att rekommendera några av mina absoluta favoriter just nu.