Exklusivt erbjudande

Gillar du Brigaldaras viner och riktigt bra Amarone? Då ska du inte missa detta erbjudande att köpa 6 flaskor av Brigaldara Case Vecie 2008 i trälåda till ett paketpris. Lådan ligger på ett dolt artikelnummer på Systembolaget och vi har ett begränsat antal lådor tillgängliga så passa på!

Case Vecie är Brigaldaras stolthet. En specifik vingård på 7,5 ha levererar ett vin i absolut världsklass. Ett elegant kraftpaket som tål att lagras under lång tid. 94/100 i Wine Advocate som skriver:

”The 2008 Amarone della Valpolicella Case Vecie delivers richness and smoothness that is heightened by velvety tannins and an extra long finish. What sets this wine apart are the delicious aromas of dried mint, crushed mineral, balsam herb and cherry cola that give so much intensity, lift and buoyancy to the bouquet. The finish can be counted in long minutes and the wine shows all qualities (acidity, structure and fruit integrity) necessary for cellar aging. Drink 2015-2028.”

Brigaldara Case Vecie 20008
6 flaskor i trälåda
1620 kr
Artnr: 7872601