Populära Max Reserva åter i lager

Errázuriz serie Max Reserva, döpt efter grundaren Don Maximiano, lanserades 1997 med syftet att visa på den potential som finns i Chile, att göra högkvalitativa viner till bra pris. Max Reserva är resultatet av Errázuriz filosofi om kvalitet och elegans i kombination med odlingsförhållanden i Aconcaguadalen. Sedan tidigare hittar du en frisk och balanserad Sauvignon Blanc och nu har Max Reserva Chardonnay och Max Reserva Cabernet Sauvignon åter kommit i lager och går att beställa.

botellas_3

Druvorna till Max Reserva Chardonnay kommer från vingården Manzanar, endast 12 km från Stilla havet där svala vindar från havet i kombination med en stor mängd sol skapar fina förhållande för att odla Chardonnay. Vinet lagras på ekfat och resultatet är ett smakrikt vin med fräsch syra.

Max Reserva Cabernet Sauvignon är fylligt och elegant med mogen frukt, hasselnötter och fat. Druvorna tas främst från vingårdarna Max I, II och V i Aconcaguadalen där kalla nätter och varma dagar ger hög kvalitet på frukten.

Den 1 april lanserar vi även nyheten Max Reserva Syrah, ett kraftfullt vin med koncentrerad frukt men med elegans och djup från ekfatslagringen.