Chilenska ikonviner

Vineriet Viñedo Chadwick startades av Eduardo Chadwick som en hyllning till fadern Don Alfonso Chadwick Errázuriz. Målsättningen var att göra ett vin av högsta kvalitet och 2002 släpptes den första årgången 1999. Vid den historiska blindprovningen The Berlin Tasting 2004 vann Vinedo Chadwick över flera av världens mest ansedda viner, ett bevis på att vinerna håller världsklass. Vinmakare är den erkända Francisco Baettig som även är vinmakare på Errázuriz. Nu finns ett begränsat antal flaskor av årgång 2010 av detta toppvin tillgängliga för privatimport och vi har även ett fåtal flaskor av årgång 2008 i lagret. Kontakta oss på info@winemarket.se för mer information.

Viñedo Chadwick 2012

Förutom detta toppvin har vi nu även fått in ytterligare två av Errázuriz tre så kallade ikonviner. Sedan tidigare hittar du Don Maximiano i vårt sortiment och nu finns även Kai Carménère och La Cumbre Syrah 2010 och 2008 tillgängliga för beställning via privatimport. Vinerna finns i begränsad mängd.

Icons (2)

Till privatimportsblanketten