Tävla om exklusiva fotografier från Jimmy Forsman

Vinn ett av två exklusiva fotografier från vår gästkrönikör Jimmy Forsman som även är en duktig fotograf!

Lördag 3 oktober bjuder han in till vernissage på Tobbo Galleri och i samband med det tävlar vi ut de två fantastiska bilderna nedan (värde ca 2000 kr/styck).

För att delta i tävlingen svara på frågan:
– Vilken delstat i USA producerar mest vin?

Skicka ditt svar till info@winemarket.se senast fredag 2 oktober kl 15.00. Vinnaren väljs sedan ut bland de rätta svaren och meddelas under kommande vecka.

Lycka till!

JIMMY_FOTO
Reality Inflicted – ögonblicksbilder med avstamp i ett självporträtt. 

Välkommen på vernissage den 3 oktober mellan klockan 12:00-17:00 på Tobbo Galleri, Tjärhovsgatan 19 i Stockholm.
 
Bilderna som visas sträcker täcker ett stort geografiskt område; från Hamrångefjärden till Stockholm med avstickare till Chicago, Nashville och Solna.

Reality Inflicted är min fotoblogg. Jag startade den på tumblr i samband med att jag plockade upp min första kamera, en liten Panasonic TZ30 för lite över två år sedan. En kamera är den bästa ursäkten för en promenad och med kameran i handen har jag varit i allt från övergivna järnvägstunnlar i Stockholms förorter till småstäder i Kina. Namnet på bloggen är kanske lite pretentiöst, men det finns så mycket vackert att se där ute i världen, i vardagen. 

Den här utställningen saknar ett egentligt tema. Den tar avstamp i ett självporträtt taget en dimmig, regnig och allmänt råkall aprilmorgon och slutar en sen natt i tunnelbanestationen i Solna. Det som förenar bilderna är människor. Människor i rörelse, människor som är stilla, människor som är tillsammans, människor som är ensamma.

Jag lämnar tolkningen till dig. Mitt jobb är slut när bilden är tagen och redigerad.
 
Utställningen kommer att hänga fram till den 5 november. Mer information finns på facebooksidan och på tobbo.gallery.

Med vänliga hälsningar,

Jimmy Forsman.