Succé på Amore Amarone

Under helgen gick den exklusiva vinfestivalen Amore Amarone av stapeln på restaurang               K-Märkt, där uppemot 1200 personer hade samlats för att njuta av de smakrika vinerna från Valpolicella. Representanter från de tretton familjerna i sammanslutningen Famiglie dell’Amarone d’Arte, som verkar för att behålla kvalitén i Amaroneproduktionen, var på plats för att visa upp just sina viner.

img_0021

Brigaldara var en av de tretton deltagande familjerna och fick mycket uppmärksamhet för sina viner. Många var inte bara imponerade av den fantastiska kvalitén på vinerna utan också det tillhörande priset. Trots fokus på Amarone var ett av de mest uppskattade vinerna Brigaldaras Valpolicella Ripasso, inte så konstigt då det är en Ripasso av rang som står stolt på egna ben bredvid sina syskon.