YesBox by Per Andersson

Har du också sökt efter ett vin som passar till karamelliserad möbeltass, skarvsladd och en väldigt liten pizza? Du kan sluta leta nu. YesBox by Per Andersson innehåller ett rött vin som är fruktigt och smakrikt med toner av björnbär, svarta vinbär, örter, en hint av lakrits samt choklad. Det är ett välpackat lådvin på 3 liters-Bag in Box som passar till allt just nämnt, och mycket annat också i matväg. Om du helst väljer mer klassisk mat rekommenderar vi att prova YesBox till allting grillat; korv, kyckling, en god bit kött, eller vegetariskt. Medan du njuter vinet glöm inte att göra din alldeles egna smakbeskrivning. Till din hjälp har du nu för vinälskaren ett helt nytt hjälpmedel, en Per-Kul-Ator.

208 kr

Smakbeskrivning

Toner av björnbär, svarta vinbär, örter, lakrits och choklad. En mjuk men närvarande tanninstruktur samt en fin syra som garanterar fräschör.

Varunummer på Systembolaget 59531
Alkoholhalt 14
Storlek 3000 ml
Förslutning Tappkran
Produktkategori Rött vin, fruktigt och kryddigt
Ursprung WO Western Cape, Sydafrika
Druvfördelning Petite Sirah, Syrah, Pinotage, Cinsault
Ekologiskt Nej
Vegan Nej
Passar till Kyckling, kött och vegetariskt, gärna till smakrik mat, gärna till grillat.
Kolli 4

WO Western Cape, Sydafrika

Western Cape omfattar Sydafrikas fem vinproducerande huvudregioner: Cape South Coast, Coastal Region, Breede River Valley, Olifants River och Klein Karoo.

Se fler produkter från WO Western Cape

Visio Vintners

Visio Vintners är en vinproducent startad inom ramarna för Black Economic Empowerment project. Det är ett projekt initierat av sydafrikanska staten för att öka den svarta befolkningens ekonomiska ägande och inflytande. Visio Vintners är majoritetsägt av gårdens arbetare, resten ägs av Kleine Zalze som tillhandahåller investeringskapital och kunnande. Visio Vintners odlar sina egna druvor på mark som arrenderats på långtidskontrakt. Samtliga vingårdar är certifierade enligt Fairtrade, WIETA och IPW. Druvorna som odlas är Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc och Shiraz och Visio Vintners producerar vin under de egna varumärkena Alliance och Visio Vintners.

Se fler produkter från Visio Vintners